Colonya Caixa Pollença

Logo ruralvía

 Catalá

Iniciat el projecte de musicoteràpia a Joan XXIII05/01/2017

Presentacio-Centre-Especials-Joan-XXIII

Un any més, amb el patrocini de la Fundació Guillem Cifre de Colonya el passat juliol es va dur a terme una nova edició de l'Incajazz que oferí un concert tots els diumenges del mes al Claustre de Sant Domingo. 

Una de les novetats principals per accedir als concerts fou el pagament d'una entrada/donatiu de 2 euros, per tal de destinar-ho a un projecte de musicoteràpia per als usuaris del centre Joan XXIII d'Inca. 

Gràcies a l'assistència del públic es varen aconseguir recaptar uns 3.500 euros, el que ha permès posar en marxa el projecte al qual estaven destinats. Des de dia 7 de novembre es duen a terme dues sessions de musicoteràpia a la setmana amb una duració total de sis mesos per als usuaris del centre Joan XXIII, per tal de què aquests puguin treballar amb el so, el ritme, la melodia i l'harmonia amb una finalitat terapèutica i preventiva.

*Imatge extreta d'"arabalears", en la presentació d'aquest projecte amb presència de les diverses autoritats, el batle d'Inca; el tinent batle de Cultura, així com els representants de l'Escola Municipal de Música i Dansa Antoni Torrandell (EMMDAT), els membres de l'APIMA Joan XXIII, i membres de Colonya, Caixa Pollença com a representants del patrocini de la Fundació Guillem Cifre de Colonya.