Colonya Caixa Pollença

Logo ruralvía

 Catalá

23 de novembre: Presentació de l'Anuari de l'educació, Illes Balears 201618/11/2016

anuarieducació2016

L'Anuari de l'Educació de les Illes Balears 2016 és el tretzè informe que presentam a la societat de les Illes Balears continuant el camí que es va iniciar l'any 2004, quan el Grup d'Investigació i Formació Educativa i Social (GIFES) de la Universitat de les Illes Balears va impulsar l'Anuari de l'Educació de les Illes Balears. Tretze números de l'Anuari que són una demostració de diversos compromisos que s'han unit: el de la Fundació Guillem Cifre de Colonya, el del grup de recerca educativa de la Universitat de les Illes Balears (GIFES) i el suport institucional de la Conselleria d'Educació i Cultura del Govern de les Illes Balears. L'Anuari conté una acurada anàlisi de l'estat de l'educació a les nostres Illes, facilitant-ne les dades principals i aportant, així mateix, estudis de professionals de tots els àmbits de l'ensenyament de la nostra Comunitat.

El president de la Fundació Guillem Cifre de Colonya i el rector de la Universitat de les Illes Balears es complauen a convidar-vos a l'acte de presentació de l'Anuari de l'Educació de les Illes Balears 2016 i a la conferència "Abandonar d'hora la formació i el desig d'aprendre" que impartirà el Sr. Jaume Funes Artiaga, psicòleg, educador i periodista.

L'acte tindrà lloc el dimecres 23 de novembre de 2016, a les 19.00 hores, a la Cambra de Comerç de Mallorca, carrer de l'Estudi General, 7 de Palma.