Colonya Caixa Pollença

Logo ruralvía

 Catalá

Presentat a Menorca l'Anuari d'Educació de les Illes Balears 201615/12/2016

anuariedumenorca_comp_40

El passat dia 9 de desembre se celebrà a la seu universitària de Menorca, l'acte de presentació de l'Anuari de l'Educació de les Illes Balears 2016, editat sota el patrocini de la Fundació Guillem Cifre de Colonya, amb col·laboració amb la UIB i la Conselleria d'Educació i Universitat del Govern de les Illes Balears.

Presentà l'edició de l'Anuari d'enguany la Dra. Carme Orte, codirectora de l'Anuari juntament amb el Dr. Lluís Ballester, ambdós professors i membres del Grup d'Investigació i Formació Educativa i Social (GIFES) de la UIB.

El recull de dades estadístiques de les Illes Balears en matèria educativa apunta a l'augment i canvi de procedència dels alumnes estrangers, a la diferència d'èxit educatiu entre l'alumnat estranger, per sota, de l'autòcton, així com de les conseqüències col·laterals d'aquest fet, que situen les Balears al capdamunt del fracàs escolar i per sota de la mitjana espanyola en titulació a Secundària i de l'assetjament escolar, més acusat a Balears que a la resta del país.

Un dels principals reptes de l'elaboració de l'Anuari és servir d'ajuda per a la consecució d'objectius que es consideren claus en l'educació balear, tals com situar l'educació com un valor clau i fonamental, fer front a la consecució d'un pacte social i polític, construir nous centres i millorar els resultats educatius.

Per a més informació, consulta la notícia publicada de l'esdeveniment aquí, recorda que pots descarregar-te l'anuari complet!