Colonya Caixa Pollença

Logo ruralvía

 Catalá

Visita dels Alevins del Constància30/01/2017

C_FConstància_1

La trajectòria social i cultural de Colonya ve marcada des de la seva fundació per un clar objectiu social i cultural. A través de la “Fundació Guillem Cifre de Colonya”, es gestionen els fons provinents dels beneficis de l’Entitat i de les donacions de l’Estalvi Ètic, conformant l’Obra Benèfica i Social de Colonya, la qual es fonamenta en tres grans àrees d'actuació: la Social, la Cultural i l'Esportiva.

Respecte a l’àrea esportiva, col·laboram amb clubs, centres d’ensenyament o associacions esportives que desenvolupin activitats que s’identifiquin amb la pràctica de l’esport com a complement a la formació integral dels més joves.

En aquesta ocasió tinguérem el plaer de rebre als Alevins de Categoria Preferent del "Club Esportiu Constància" d’Inca, els quals reberen una petita formació i resolgueren dubtes relacionats amb els bancs i caixes, l’Estalvi Ètic, i l’economia familiar.

Si estàs interessat/da en l’obtenció d’una ajuda de la Fundació Guillem Cifre de Colonya, informa’t del procediment per a la sol·licitud de la subvenció.