Colonya Caixa Pollença

Logo ruralvía

 Catalá

Preestrena multitudinària del capítol "Clara Hammerl. El valor de la paraula"09/03/2017

 

Aquest dilluns, 6 de març, a les 20:30 hores, al Saló d'Actes del Club Pollença, es va dur a terme la preestrena del capítol "Clara Hammerl. El valor de la paraula", de la sèrie "Desconeguts". Una docuficció realitzada per MNStudios per a IB3 que explora la vida de personatges, de la nostra història més recent, probablement desconeguts per a les noves generacions.

Temps perduts, aventures de pel·lícula, llegendes... que ens acostaren a descobrir, conèixer i gaudir d'una manera íntima el record de Clara Hammerl, els seus valors, les seves obsessions, les seves pors, el seu llegat...

Una preestrena multitudinària que s'inicià amb una breu presentació del director general d'IB3 Televisió, Andreu Manresa, i en el que hi intervegueren el realitzador pollencí, Toti García, l'historiador i biògraf de Clara Hammerl, Pere Salas i l'actriu que protagonitzà a Clara Hammerl, Carmen Molinar.

Clara Hammerl és la història d'un repte molt actual, en el qual una dona demostra que la seva gran capacitat de lideratge no depèn del gènere, i aconsegueix arribar, per primera vegada en tot l'Estat, a la direcció d'una entitat financera; Colonya, Caixa Pollença.

Si et vares perdre el capítol o vols conèixer més sobre la vida de Clara Hammerl, pots accedir a l'espai destinat a la seva figura (Caixa d'Estalvis – Qui som – Clara Hammerl) o accedint directament aquí.