Colonya Caixa Pollença

Logo ruralvía

 Catalá

Les entitats socials de les Illes Balears estan de celebració gràcies a l'Estalvi Ètic de Colonya28/04/2017

Avui, 28 d'abril de 2017, a la Seu de l'ONCE, s'ha realitzat l'Acte d'Entrega de les Subvencions de l'Estalvi Ètic, amb la presència del President de Colonya Caixa de Pollença, dels membres del Comitè Ètic i representants de les entitats beneficiàries.

L'Estalvi Ètic és una iniciativa de Colonya, Caixa Pollença amb dues finalitats: l'Ètica, concedint finançaments amb els imports dels dipòsits mantinguts pels impositors, i la Solidària, a través de subvencions procedents de les donacions dels titulars dels comptes de l'Estalvi Ètic.

L'Estalvi Ètic permet als clients de Colonya, ser solidaris i saber que els seus estalvis s'inverteixen amb criteris ètics.
Un referent ètic dins el món financer per a totes aquelles persones i entitats que volen fer un ús socialment responsable dels seus doblers, i que ha permès, un any més, que 126 entitats de les Illes Balears que treballen en l'àmbit assistencial, l'economia social, la cultura, el medi ambient i la cooperació amb el tercer món, puguin seguir comptant amb la solidaritat de l'Estalvi Ètic.

Gràcies a tots els que ho feis possible!

Coneix més sobre l'Estalvi Ètic