Colonya Caixa Pollença

Logo ruralvía

 Catalá

Dotze entitats socials de Menorca reben subvencions gràcies a l'Estalvi Ètic de Colonya16/05/2017

Divendres, 12 de maig de 2017, a la Seu del GOB, es va realitzar l'Acte d'Entrega de les Subvencions de l'Estalvi Ètic, amb la presència del President de Colonya Caixa de Pollença, Sr. Josep A. Cifre, del Coordinador de l'Estalvi Ètic, Juan José Caldés, dels delegats de Colonya a Ciutadella, Maó i Alaior, dels representants de les entitats beneficiàries i clients i amics de l'Estalvi Ètic.

L'Estalvi Ètic és una iniciativa de Colonya, Caixa Pollença que s'està convertint en un referent ètic dins el món financer per a totes les persones i entitats que volen fer un ús socialment responsable dels seus doblers, ja que els seus estalvis s'inverteixen amb criteris ètics. 

Gràcies a les donacions dels clients, 12 entitats que treballen en l'àmbit assistencial, l'economia social, la cultura, el medi ambient i la cooperació amb el tercer món, han pogut seguir comptant amb la solidaritat de l'Estalvi Ètic. 

Així mateix, s'ha concedit una subvenció a la Creu Roja, per al projecte d'Urgències Socials, dirigit a persones refugiades.

Gràcies a tots els que ho feis possible!

Coneix més sobre l'Estalvi Ètic