Colonya Caixa Pollença

Logo ruralvía

 Catalá

La Fundació Guillem Cifre de Colonya col·labora amb el "Festival Internacional del Conte" (Esporles, 6 i 7 de maig)05/05/2017

Aquest cap de setmana es celebra "Contesporles", un festival que els dies 6 i 7 de maig omplirà Esporles amb la màgia dels contes.

"Contesporles" en el marc del Festival Internacional del Conte, arribà per primera vegada a Mallorca el maig del 2013. Una iniciativa que convertí el poble d’Esporles en l’escenari de prop de 60 activitats que tenen com a eix central els contes, implicant tota la població i el seu entorn. En el que es pot gaudir de contes per a totes les edats, de tot el món, en diferents idiomes i a tot tipus d’indrets, des d’espais públics a comercials i fins i tot privats. 

El festival, biennal i que va aconseguir en la seva primera edició més de 4000 visitants, torna els dies 6 i 7 de maig de 2017 per a celebrar la seva tercera edició. Així, durant aquests dos dies, Esporles s’omplirà de contes per a infants, joves i adults, en català, castellà, francès, anglès, alemanys i altres idiomes. La narració oral es combinarà amb altres manifestacions artístiques i culturals, com ara el teatre, la música, les arts plàstiques, la gastronomia, l’excursionisme, etc. 

Per a més informació:
contesporlesfest@gmail.es
Facebook Festival Contesporles
@Contesporles

Us hi esperam!

Consulta el programa: