Colonya Caixa Pollença

Logo ruralvía

 Catalá

Projecció a Cineciutat de "Clara Hammerl. El valor de la Paraula" - "Mallorca té nom de dona"24/05/2017

Ahir, 23 de maig de 2017, es va projectar el documental “Clara Hammerl. El valor de la paraula”, a Cineciutat (Palma), un capítol coproduït per IB3 i emès al programa “Desconeguts”.

Aquesta ha sigut una de les primeres activitats en el marc de la campanya “Mallorca té nom de dona” que ha iniciat el Consell de Mallorca, enguany centrada en la figura de Clara Hammerl, per tal de donar visibilitat a l’aportació, sovint menyspreada o oblidada, de les dones als diferents àmbits socials (ciències, arts, treball, economia, esport, etc.), i sensibilitzar a la societat civil i les institucions reconeixent la importància del treball de les dones i del seu lloc en la societat.

L’acte, presentat per Nina Parrón, directora insular d’Igualtat, comptà amb la presència de Jesús Jurado, Vicepresident segon i Conseller de Participació Ciutadana i Presidència, Sabine Karola, representant del Consol de la República Federal d’Alemanya, Juan Jose Caldés, coordinador de l’Estalvi Ètic de Colonya, així com empleats de l’entitat, clients i amics.