Colonya Caixa Pollença

Logo ruralvía

 Catalá

Aprovat el Pla d'Ocupació de Qualitat 2017-2020 per la Mesa del Diàleg Social06/06/2017

 

Colonya, Caixa Pollença, representada pel Sr. Luis Ramis de Ayreflor, director de l'Àrea de Negoci de l'entitat, va participar ahir en la Mesa del Diàleg Social, en la qual es va aprovar el Pla d'Ocupació de Qualitat 2017-2020, un document en el qual s'estableixen les principals línies d'actuació en polítiques actives d'ocupació del Govern a mitjà i llarg termini concebent el treball com un eix transversal per al desenvolupament econòmic i el benestar de la ciutadania.

La dotació pressupostària és de 341,1 milions d'euros dels quals 173 milions es destinaran a plans específics per a col·lectius d'atenció immediata, és a dir, joves, majors de 45 anys i col·lectius vulnerables (amb alguna discapacitat i persones en risc d'exclusió social).
Entre els reptes del Pla d'Ocupació de Qualitat, s'inclou una profunda remodelació del SOIB (Servei d'Ocupació de les Illes Balears) per fer-lo més àgil i eficient. Així com la inclusió laboral a través de polítiques d'ocupació, formació i orientació laboral per als col·lectius més afectats per la crisi, prioritzant plans de contractació pública i privada, aspirant a arribar a més de 15.000 contractacions entre 2017 i 2020 amb els que es pretén alhora reduir en un 50% els aturats de llarga durada de les illes.

La signatura del Pla d'Ocupació de Qualitat es va dur a terme ahir al matí al Consolat de Mar, després de la sessió de la Mesa de Diàleg Social, en què varen assistir també agents socials que en formen part, com els secretaris generals dels sindicats CCOO i UGT; la presidenta de la CAEB, Carmen Planas, o el vicepresident de PIME Balears, Jordi Mora, entre d'altres.

Imatges i altra informació extreta de: http://www.caib.es/govern/sac/fitxa.do?codi=2959479&lang=ca&coduo=6