Colonya Caixa Pollença

Logo ruralvía

 Catalá

14/06: Presentació de la Memòria de l'Estalvi Ètic 201609/06/2017

Un any més ens complau convidar-vos a la presentació de la "Memòria de l'Estalvi Ètic" de Colonya Caixa Pollença, un acte en què a més de donar compte del qual ha estat l'activitat financera i social de l'Estalvi Ètic de Colonya en l'exercici 2016, comptarem amb el cicle de "Les veus de l'Estalvi Ètic", en el que es donarà la paraula a persones que comparteixen els valors de l'Estalvi Ètic i que destaquen pel seu compromís social:

- Margalida Jordà: "Aprendre, servir-educar, viure"

- Edita Navarro Tuneu: "Per què visc a Mallorca? Uns serveis socials moderns"

Esperam doncs, poder compartir aquesta jornada amb vosaltres, aquest proper dimecres dia 14, a les 19.30 h al Saló d'Actes de la Cambra de Comerç.

Es prega confirmació a l'e-mail: jcaldes@colonya.es


Fins aviat!

 

Vols saber més?

Que és la Memòria de l'Estalvi Ètic? És un document en el qual donam a conèixer als clients i a la societat en general, els resultats obtinguts de l'exercici 2016 i els projectes de futur que volem dur a terme.

Per què es presenta al públic? Es tracta d'un acte de transparència on donam compte detallat de la destinació de les subvencions i dels finançaments.

Que és l'Estalvi Ètic? L'Estalvi Ètic de Colonya és la primera experiència de banca ètica duita a terme per una entitat financera a Espanya. És un model financer basat en la solidaritat, l'ètica i la transparència i el seu objectiu és contribuir a una societat més justa, amb major cohesió social i sostenible (Coneix més sobre l'Estalvi Ètic aquí)