Colonya Caixa Pollença

Logo ruralvía

 Catalá

Colonya patrocina els Premis CEIB al Talent Universitari UIB Economia i Empresa21/09/2017

Colonya, patrocina un any més els Premis CEIB al Talent Universitari UIB Economia i Empresa amb l'objectiu de recolzar els joves i augmentar l'excel·lència i l'esforç dels estudiants universitaris del darrer curs dels graus d'Economia i Administració d'Empreses i de la doble titulació d'Administració d'Empreses i Dret de la UIB. 

Els alumnes participants són els que han obtingut una nota acadèmica superior a 8 i han mostrat el seu interès a participar en dit Premis, presentant la seva candidatura al CEIB. Un cop presentats, el Comitè Avaluador, format pel CEIB i Colonya, selecciona als guanyadors. 

En aquesta edició 2017, reunits el 12 de setembre de 2017, el Comitè Avaluador, format pels col·legiats Economistes, Lluis Ramis de Ayreflor Cardell (designat per Colonya, Caixa Pollença), María José Riera Tur (Vocal de la Junta directiva CEIB) i Carmen Zaforteza Torruella (Secretaria Técnica CEIB); després d'una intensa posada en comú i debat sobre les candidatures presentades, destaca en primer lloc l'alt nivell i qualitat dels treballs presentats, decidint atorgar els premis d'aquesta III edició de la Convocatòria 2016-2017 a:

En la modalitat d'Economia i Empresa: 
• D. Nicolas Fiol Tino, per el seu treball-projecte "Plans and People, un treball innovador, de valor afegit i que desenvolupa un pla complet d'empresa. 

En la modalitat d'Economia Social:
• D. Joaquim Villalón Aguado, per el seu treball "La evolución del gasto público en Europa durante la reciente crisis económica", per ser un treball molt ben estructurat i desenvolupat.

El Col·legi d'Economistes de les Illes Balears, Colonya, Caixa Pollença, i la Universitat de les Illes Balears, faran entrega dels Premis el 20 d'octubre de 2017, en la Sala de Graus de l'Edifici Jovellanos-UIB. 

La nostra més sincera enhorabona a tots els participats i premiats!