Colonya Caixa Pollença

Logo ruralvía

 Catalá

L'Estalvi Ètic col·labora amb l'Encontre de Professionals d'escoles, instituts i programes de protecció i justícia juvenil (27/10)25/10/2017

L'Estalvi Ètic col·labora amb l'Encontre de professionals d'escoles, instituts i programes de protecció i justícia juvenil, que es celebrarà aquest divendres 27 d'octubre a l'edifici Guillem Cifre de Colonya de la UIB.

Una jornada en què el principal objectiu és el de promoure la convergència de la intervenció educativa i socioeducativa entre les escoles i els programes de protecció i de justícia juvenil, resultat de la col·laboració de l'Institut per a la Convivència i l'Ètic Escolar de la Conselleria d'Educació i Universitat i la Federació d'Entitats d'atenció a la Infància i l'Adolescència Balear – Feiab.

El programa es basarà en l'exposició de diverses ponències: "Treball en xarxa: optimització de les intervencions socioeducatives amb infants" per al Sr. Lluís Ballester – UIB i "L'escola i els infants i adolescents en el sistema de protecció: un problema o una oportunitat?" per la Sra. Carme Montserrat – Universitat de Girona, així mateix intervindran els consellers d'educació i universitat i de serveis socials i cooperació, no hi faltaran les dinàmiques, tallers... i el més important, la posada en comú de conclusions i reptes de cara al futur.