Colonya Caixa Pollença

Logo ruralvía

 Catalá

(28/09/2017) Acte amb les entitats beneficiàries de la Fundació Guillem Cifre de Colonya29/09/2017


Ahir a la tarda se celebrà a la seu de Pollença de Colonya l'acte amb les entitats beneficiàries de l'Obra Social de Colonya que gestiona la Fundació Guillem Cifre de Colonya.

En el transcurs d'aquest acte, que se celebra anualment, es dóna informació sobre la tasca social de l'Entitat i es manté un contacte directe amb els representants de les entitats i associacions beneficiàries de l'Obra Social de Colonya.

El President, el Sr. Josep Antoni Cifre, va destacar la importància dels fons de l'Obra Social (provinents dels beneficis de Colonya, Caixa Pollença) que cobreixen necessitats en l'àmbit educatiu, mediambiental, cultural i esportiu de base, ressaltant la diferència i no per això menys rellevància d'aquells de l'Estalvi Ètic (provinents dels interessos que cedeixen els clients) i que es destinen a finalitats íntegrament "ètiques". Ambdós cobreixen sectors molt importants de la nostra societat més propera. 

En aquest any 2017, un total de 273 entitats i associacions de les nostres Illes, que treballen per dinamitzar la cultura, en múltiples àmbits, recolzar l'educació, donar suport a la tercera edat, afavorir la pràctica de l'esport entre els més joves i millorar les condicions de vida dels més desfavorits, reben el suport de Colonya.