Colonya Caixa Pollença

Logo ruralvía

 Catalá

Anuari de l'Educació de les Illes Balears 201716/11/2017

 

Ahir va ser presentat l’Anuari de l’Educació de les Illes Balears de 2017 a la seu de la Cambra de Comerç de Mallorca.

A l’acte de presentació d’aquesta publicació, que patrocina la Fundació Guillem Cifre de Colonya i elabora el Grup d’Investigació i Formació Educativa i Social de la Universitat de les Illes Balears, intervengueren el rector de la UIB, Dr. Llorenç Huguet; el Dr. Martí X. March, conseller d’Educació i Universitat del Govern de les Illes Balears; el president de Colonya, Sr. Josep A. Cifre i la Dra. Carmen Orte, codirectora de l’Anuari de l’Educació, juntament amb el Dr. Lluís Ballester Brage.

A l’Anuari de l’Educació de 2017, es fa un sentit homenatge i reconeixement al periodista Carles Capdevila, com a personalitat profundament compromesa amb l’educació i la tasca dels mestres.

Com a cada edició, l’Anuari de 2017 combina la informació a través de dades estadístiques referides a l’àmbit educatiu, amb articles d’investigació i opinió sobre diferents qüestions relacionades amb aquest mateix entorn.

Un cop presentat l’Anuari de l’Educació de les Illes Balears 2017, el Dr. Francesc Pedró, director de Polítiques Educatives de la UNESCO i catedràtic del departament de Ciències Polítiques i Socials de la Universitat Pompeu Fabra, pronuncià la conferència “Tendències globals en innovació educativa”, un dels capítols inclosos en l’Anuari d’enguany.